Rasadnik DIVES

Rasadnik

Dives Rasadnik se već od samih početaka (1994 g.) bavi uzgojem ukrasnog bilja. Naša kvaliteta krasi mnogobrojne Hrvatske gradove i privatne okućnice. Sve biljne vrste koje uzgajamo možete kupiti u našem rasadniku, ili naručiti.

Proizvodnja se odvija u plastenicima opremljenim automatskim grijanjem, potopnim stolovima s automatskim zalijevanjem, te automatikom za prozračivanje uzgojnog prostora. Ovakvi uzgojni prostori nam omogućuju da biljke u proizvodnji u svakom trenutku imaju optimalne uvjete za njihov rast i razvoj.

Rezultat se očituje u ravnomjernom obliku i jednakoj visini biljaka, te visokoj kvaliteti koja omogućuje krajnjem korisniku siguran nastavak rasta u novim uvjetima.

Osim brige o kvaliteti, mi brinemo i o biljnoj sorti i vrsti koju uzgajamo. Tako svake godine provodimo selekciju nad trenutačnim sortama na tržištu, te u proizvodnji držimo samo one vrste koje daju rezultate visoke otpornosti na vanjske uvjete, imaju pravilan oblik rasta i bogatu cvatnju.

Naši proizvodi su dostupni u mnogim cvjećarama i vrtnim centrima, i korišteni su u uređenju mnogih gradova diljem Republike Hrvatske, a mogu se kupiti i u našoj maloprodajnoj trgovini na adresi: Ripenda Kras 16.

Dives nudi i proizvodnju većih količina biljnog materijala po narudžbi. Mogu se naručiti različite biljne vrste i sorte u različitim veličinama uzgojnih posuda, te na taj način se u potpunosti prilagođavamo potrebama korisnika.


Copyright 2019 @ DIVER RASADNIK / Sva prava pridržana - Izrada stranica ProBiz